Najnowsze informacje o ATE

• Aktualności
  • Nowy ATE Brakecleaner PRO: szybkie i skuteczne czyszczenie – nawet nad głową

Nowy ATE Brakecleaner PRO: Zmywacz do hamulców stworzony przez profesjonalistów dla profesjonalistów

ATE z dumą prezentuje najnowszy produkt w swojej ofercie: ATE Brake Cleaner PRO . Zmywacz do hamulców, który sprawdzi się nawet w przypadku ekstremalnych zabrudzeń.

Zalety ATE Brake Cleaner PRO:

• Zawór natryskowy umieszczony nad głowicą i wysokie ciśnienie natrysku : gwarantuje niezawodne czyszczenie nawet przy trudnych kątach natrysku i silnym zanieczyszczeniu.
  • Ekologiczny produkt klasy premium: opracowany i wyprodukowany w Niemczech, dostępny w opakowaniach po 24 sztuki. Nasadka sprayu jest wykonana w 100% z przetworzonego plastiku.

Szczegóły produktu:

Dzięki nowemu ATE Brake Cleaner PRO , ATE rozszerza swoje portfolio akcesoriów hamulcowych, oferując skuteczne rozwiązanie do czyszczenia uporczywych zabrudzeń na częściach hamulcowych. Szczególnie praktyczne: dzięki górnemu zaworowi natryskowemu, puszkę można również stosować do góry nogami, co ułatwia czyszczenie w różnych pozycjach.

Szybkie i łatwe czyszczenie:

Części hamulcowe są często narażone na duże zanieczyszczenia, co może utrudniać naprawy. Niezależnie od tego, czy chodzi o smar, zanieczyszczenie olejami, tłuszczami, żywicami, silikonami itd. – ATE Brake Cleaner PRO usuwa wszystko w mgnieniu oka. Wysokie ciśnienie natrysku i praktyczny górny zawór natryskowy sprawiają, że aplikacja jest wyjątkowo elastyczna i skuteczna.

Zrównoważony rozwój:

Zmywacz do hamulców ATE Brake Cleaner PRO został opracowany i wyprodukowany w Niemczech. Zakrętka puszki jest szczególnie przyjazna dla środowiska, wykonana w 100% z przetworzonego plastiku i niebarwiona. Puszki ze sprayem mają pojemność 500 mililitrów i są dostępne w pudełkach po 24 sztuki. Minimalizuje to wpływ na środowisko, jednocześnie spełniając regularne potrzeby warsztatu.

Bądź na bieżąco z najnowszymi innowacjami ATE i zadbaj o najlepszy serwis swojego układu hamulcowego dzięki ATE Brake Cleaner PRO.

Masz jakieś pytania?

Odwiedź stronę produktu, aby uzyskać więcej informacji lub skontaktuj się z nami bezpośrednio, dzwoniąc na naszą infolinię lub korzystając z formularza kontaktowego .